Report

La nostra feina ens avala.

Estudis i Implementació: Dacoiniciatives ofereix serveis complerts d’assessorament i implementació per a projectes diversos. Des del desenvolupament de plans d’acció per a entitats com el Palau Firal per millorar la promoció econòmica, fins a plans d’innovació per a fires i esdeveniments. Amb el nostre enfocament personalitzat i la nostra experiència provada, col·laborem estretament amb els nostres clients per aconseguir resultats tangibles i duradors.

Pla d’Acció del Palau Firal com a Instrument de Promoció Econòmica: Amb el nostre pla d’acció específic per al Palau Firal, proporcionem una guia detallada per a convertir aquesta infraestructura en un motor de creixement econòmic. Mitjançant un anàlisi exhaustiu i un enfocament estratègic, identifiquem oportunitats i implementem mesures per a optimitzar el seu potencial com a centre d’activitats econòmiques.

Pla d’Innovació de Fires: El nostre pla d’innovació de fires està dissenyat per donar un nou impuls als esdeveniments comercials i empresarials. Mitjançant l’aplicació de les últimes tendències i tecnologies, ajudem a revitalitzar fires i exposicions, incrementant la seva atractivitat i rendiment. Des de la conceptualització fins a la implementació, proporcionem suport integral per a garantir el seu èxit.

Avaluació de les activitats comercials i de serveis: Amb la nostra avaluació detallada de les activitats comercials i de serveis de les ciutats, proporcionem informació valuosa per a la presa de decisions estratègiques. Analitzem el mercat local, l’entorn competitiu i les tendències del consumidor per a identificar oportunitats de millora i optimitzar els recursos disponibles.

Pla de Foment del Comerç Urbà: A través del nostre pla de foment del comerç urbà, Dacoiniciatives ofereix un enfocament integral per a revitalitzar i impulsar els nuclis comercials urbans. Mitjançant l’aplicació de solucions innovadores i estratègies adaptades a les necessitats específiques de cada localitat, col·laborem amb els nostres clients per a crear un entorn comercial dinàmic i competitiu.

Campanyes Turístiques per a destins de mar i muntanya: Dacoiniciatives crea i implementa campanyes turístiques personalitzades per a destinacions amb un enfocament creatiu i estratègic, desenvolupem accions de promoció per a ressaltar els atractius únics de cada destinació, captar nous visitants i incrementar l’impacte econòmic del turisme local.

Pla de Dinamització Comercial: El nostre pla de dinamització comercial està dissenyat per a potenciar l’activitat comercial i empresarial en zones urbanes i rurals. A través de la implementació de iniciatives innovadores i estratègies de promoció, ajudem a crear un entorn propici per al creixement dels negocis locals i la millora de l’experiència dels consumidors.

Pla de Promoció del Museu del Joguet: Dacoiniciatives ofereix un pla de promoció específic per al Museu del Joguet, destinat a incrementar la seva visibilitat i atractiu turístic. Mitjançant la creació de campanyes de comunicació i la col·laboració amb actors locals, busquem posicionar el museu com a destí destacat per a amants del joguet i visitants de totes les edats.

Màrqueting de Patrocini: Dacoiniciatives ofereix serveis especialitzats en màrqueting de patrocini per a empreses, organitzacions i esdeveniments. Amb una visió estratègica i una gran xarxa de contactes, ajudem els nostres clients a establir associacions lucratives amb altres entitats a través de patrocinis.

Ja sigui que estiguis buscant augmentar la visibilitat de la teva marca, millorar la teva imatge corporativa o impulsar les teves iniciatives de responsabilitat social corporativa, el nostre equip d’experts està aquí per ajudar-te a aconseguir els teus objectius de negoci a través del poder del patrocini.

Transformació de Mercats Municipals: A Dacoiniciatives, entenem la importància de la transformació dels mercats municipals per adaptar-se als canvis en els hàbits de consum i les demandes del mercat actual. Ens especialitzem en dissenyar i executar estratègies innovadores per revitalitzar i modernitzar els mercats locals, assegurant-ne la rellevància i competitivitat en el panorama comercial actual.

Mix Comercial de Centres Comercials i Mercats Municipals: El mix comercial dels centres comercials i dels mercats municipals és un element crucial per al seu èxit i sostenibilitat a llarg termini. A Dacoiniciatives, treballem en estreta col·laboració amb les autoritats locals i els comerciants per desenvolupar un mix comercial diversificat i atractiu que satisfaci les necessitats i preferències dels consumidors. Des de la selecció curosa dels productes i serveis oferts fins a la implementació d’estratègies de màrqueting efectives, ens comprometem a crear experiències de compra úniques i memorables.

 

Disposem d’un equip especialitzat en estudis i organització d’esdeveniments en l’àmbit de les fires, el comerç, el turisme i la comunicació que ha donat assistència i suport a empreses privades i administracions locals de tot Catalunya: Mataró, Figueres, Vic, Manlleu, Castelldefels, Martorell, Molins de Rei, Torelló, Santa Susanna, Santa Pau, Banyoles, Sant Cugat…

Alguns dels treballs realitzat són: