Qui Som?

Dacoiniciatives és una consultora creada l’any 1997, dedicada al disseny, planificació, execució i avaluació de projectes que contribueixen a la millora contínua de les organitzacions empresarials i de les entitats públiques en els àmbits de les fires, comerç, turisme i comunicació i relacions públiques.

La nostra filosofia de treball és cooperar, compartir, complementar, impulsar, i sobretot millorar projectes mitjanant el treball conjunt configurant i coordinant una excel·lent xarxa de col·laboradors externs.

El nostre leitmotiv és la millora permanent. Som un equip de professionals que cada dia ens preguntem què podem canviar per fer millor la nostra feina i adaptar-nos a les demandes i desitjos dels nostres clients. Rebutgem les rutines perquè tenim el convenciment que els projectes, les empreses o els consumidors canvien dia a dia. I també cal canviar les fórmules i adaptar-les a les noves necessitats.

Som especialistes en comunicació, patrocini i relacions públiques. Donem una resposta creativa i adaptada a les necessitats comunicatives de cada client.

Impulsem iniciatives per a la millora del comerç urbà, la promoció turística i projectes de fires claus en mà.

   Sponsorship      Fundraising      Turisme       Fires        Comerç electrònic