Per fi una bona campanya de promoció de la Costa Brava i el Pirineu de Girona !

La nit de dimecres 17 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, el Girona Convention Bureau amb la col•laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van organitzar l’acció empresarial i promocional : “Costa Brava i Pirineu de Girona, destinació de turisme de negoci”. En l’acció es presentava a 200 professionals del sector dels congressos, agències organitzadores d’esdeveniments, directors del màrqueting i de recursos humans de grans empreses catalanes i internacionals amb seu a Barcelona, i empresaris gironins del sector del turisme de negocis, els millors actius de l’oferta pel turisme de negocis a Barcelona.

La participació de personalitats del món de la gastronomia, Ferran Adrià i Joan Roca, la cultura, Antoni Pitxot i Eudald Carbonell, el món empresarial, Dídac Lee, i l’esport, Tommy Robredo, Josep Blanco, Miquel Suñer i Ivan Tibau, en la promoció i projecció del turisme de negocis gironí varen actuar com a ambaixadors en l’acció que tenia per objectiu aconseguir que es celebrin més congressos, reunions i viatges d’incentiu a Costa Brava Pirineu de Girona.
L’èxit s’aconsegueix promocionant els indrets amb autenticitat i amb persones de casa. Cal felicitar al Girona Convention Bureau doncs la feina ben feta no té fronteres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *